Новини

25 лідерок та лідерів завершили навчання в рамках Платформи для керівників ЦНАП

20 грудня 25 лідерок та лідерів ЦНАП з 18 областей України завершили навчання в рамках Платформи для керівників ЦНАП та презентували свої проекти з вдосконалення роботи на підсумковій онлайн-зустрічі.

Петро Макаренко, експерт проєкту PROSTO, тренер навчальної платформи: «Ми завершили пілотування Навчальної платформи і вже плануємо наступне оголошення про набір учасників. Під час розроблення методології ми враховували результати опитування нашої цільової аудиторії щодо потреб у навчанні і за результатами можемо сказати, що зробили правильний вибір щодо акцентів на розвиток soft skills, управлінських компетенцій та ефективного менеджменту».

dec_2022.jpg

100% випускників Платформи, які вже заповнили форму зворотного зв'язку (21 з 25 осіб), зазначили що зміст Навчальної платформи на 100% відповідав їхнім практичним потребам, а отримані знання будуть, або вже використовуються, під час організації робочих процесів.

Навчальна програма для керівників ЦНАП триває 2,5 місяця і включає в себе комплекс навчальних заходів різного формату: тренінговий курс «Ефективний керівник ЦНАП» (таймменеджмент, командотворення, управління змінами та інноваційною діяльністю), вебінар з безпеки, зустрічі з психологічної підтримки, спеціалізовані вебінари за результатами вибору учасників, а також тритижневу «Лабораторію змін», мета якої – застосувати на практиці отримані знання, провести «домашню роботу» з одним із ідентифікованих під час тренінгового курсу викликів в роботі керівника та команди ЦНАП, досягти конкретного результату.

Очікується, що прийом заявок для участі у Навчальній платформі буде оголошено в лютому 2023 року.