Новини

Оголошення конкурсу на посаду Координатор з методології

 

Місце: Київ, можливість працювати дистанційно на території України
Термін: 12 місяців

Координатор з методології повинен мати досвід роботи з навчальними програмами, розробки методичних матеріалів, посібників та навчальних планів з акцентом на посадових осіб органів державної влади та місцевого самоврядування. Кандидат повинен продемонструвати високу професійність та вміти координувати роботу різних експертів та підрозділів, а також відслідковувати ефективність тренінгових програм для цільових громад.

Координатор з методології буде виконувати наступні завдання:

  • Розглядати концепції тренінгів та методологічні бази навчальних програм Проекту
  • Забезпечувати доступ всіх методологічних матеріалів, включаючи посібники, для всіх зацікавлених сторін у зручному для користувача форматі
  • Працювати з іншими експертами для оновлення, розробки та пілотування різноманітних методологічних матеріалів щодо надання публічних послуг
  • Оновлювати посібники Проєкту, а також онлайн-курс за потреби
  • Забезпечити ефективне управління знаннями в проекті (виявлення найкращих практик, аналіз володіння знаннями між відділами)
  • Проводити тренінги та зустрічі на дотичні теми, пов’язані з покращенням надання публічних та адміністративних послуг, а також ефективним державним врядуванням
  • Розглядати та керувати напрямок онлайн-курсу для співробітників ЦНАП
  • Зазначити свою робочу діяльність у річному та підсумковому звітах.

Детальний опис вакансії за посиланням.

Зацікавлені кандидати повинні надіслати свої пропозиції, що складаються із зазначених нижче документів, до SKL International не пізніше 28 серпня 2022 року:

  1. Коротке обґрунтування відповідності кандидата вимогам цієї посади (не більше однієї сторінки формату A4);
  2. Актуальне резюме із зазначенням відповідного досвіду та кваліфікацій;

Відбір на посаду буде здійснюватися на основі професійного досвіду кандидатів та їхньої компетенції, що відповідають вимогам, наведеним вище.

Це оголошення конкурсу на посаду опубліковано 29 липня 2022 року. Пропозиції та запитання слід надсилати не пізніше 28 серпня 2022 року електронною поштою на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

У темі Вашого електронного листа зазначте: Methodological Coordinator.