Новини

Психологічна підтримка для співробітників ЦНАП деокупованих громад

psyho support 2911

Центр надання адміністративних послуг в усі часи – це люди. І сьогодні Ви, працівники ЦНАП, проявляєте особливу людяність, подеколи працюючи на межі своїх можливостей. Утім така робота може бути ефективною, коли ви маєте можливість хоча би інколи по піклуватись про себе, а особливо про відновлення власного психоемоційного ресурсу. 

PROSTO оголошує новий набір у закриті групи для працівників ЦНАП деокупованих громад з Київської, Сумської, Миколаївської, Чернігівської, Херсонської, Харківської областей, де ви зможете:

1) отримати поради від професійних кризових психологів(-инь) щодо технік комунікації з клієнтами в кризових станах;  
2) ознайомитись із техніками самовідновлення;  
3) у колі колег обмінятись досвідом роботи в екстрених умовах; 
4) долучитись до групи однодумців, що кожного дня справляються з тими викликами, що й ви. 

Наразі Проєкт не проводить індивідуальні психологічні консультації, а пропоновані групові заходи є засобами екстреної допомоги. Зустрічі не є навчальними програмами. Водночас вони можуть допомогти Вам ідентифікувати особистий запит та продовжити індивідуальну роботу. 

Ви зможете взяти участь у трьох групових зустрічах, які відбуватимуться один раз на тиждень. Дати та час зустрічей: 7, 14 та 21 грудня, з 12:00 по 13:30.  Кількість осіб в одній групі: 8-12. 

Перед стартом групової роботи кожен потенційний учасник проходить індивідуальну 15-хвилинну бесіду зручним способом зв’язку з психологом, що проводить  групові заняття.

ПРИЙОМ ЗАЯВОК

Набір у групу триває з 29 листопада по 5 грудня 2022 включно.  Щоб стати частиною групи просимо заповнити форму. Результати опрацювання заявок із всіма необхідними даним для участі обов’язково будуть повідомлені всім заявникам до 6 грудня 2022р.

Ведучі експерти груп психологічної підтримки: 

Олена Трегубенко – військова психологиня, менторка проєкту реінтеграції ветеранів в межах Програми ООН із відновлення та розбудови. Надає психологічну допомогу ветеранам та їхнім родинам, вимушеним переселенцям та людям, які постраждали від воєнних дій. Спеціалізується на психологічній підтримці громад, які надають соціальні послуги ветеранам.

Тетяна Устінова – практикуюча психологиня та методистка Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Працює з вимушеними переселенцями, учасниками бойових дій та членами їхніх сімей. Здійснює підтримку фахівців із соціальної роботи в районних центрах соціальних служб. Психологиня Лінії підтримки  Міжнародної організації міграції (Агентство ООН з питань міграції).

Технічні аспекти проведення занять: 

  • робота групи відбувається на онлайн-платформі Zoom; 
  • лише попередньо допущені до колективної зустрічі та ідентифіковані особи з увімкненими камерами та робочими мікрофонами;
  • відеозапис зустрічі не ведеться, скріншоти теж забороняються, а відповідні учасники в разі порушення цього правила вилучаються з заходу.

ВАЖЛИВО! На час участі у зустрічі учаснику необхідно перервати робочий процес, перебувати окремо від відвідувачів та сторонніх осіб.